Τα νέα μας-Blog

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα που αφορούν την εταιρεία μας, καθώς και για ανακοινώσεις σε θέματα που αφορούν είτε νέα προϊόντα είτε νέους καταλόγους.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2023
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ →ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τον νέο χριστουγεννιάτικο κατάλογό μας. Η χριστουγεννιάτικη μαγεία πλησιάζει και είμαστε εδώ για να κάνουμε τις γιορτές […]
Happy Valentine’s Day!!!
Happy Valentine's Day! Ζαχαρωτές καρδούλες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα για να διακοσμήσετε τις τούρτες και τα γλυκά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2022
Νέος Χριστουγεννιάτικος κατάλογος 2022_2023!
Νέος Χριστουγεννιάτικος Κατάλογος 2021-2022!
Για να μεταφερθείτε αυτόματα στο χριστουγεννιάτικο κατάλογο κάντε click εδώ: https://www.kardasis.com/product-category/seasonal-el/xmas-eidi-diakosmisis-eidi-sokolatas/ Νέος Χριστουγεννιάτικος Κατάλογος! Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο με τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και με άλλα εποχικά και όχι μόνο προϊόντα. Στις σελίδες του θα βρείτε νέες και μοντέρνες ιδέες για να διακοσμήσετε κέικ, τούρτες, βασιλόπιτες και άλλα γλυκά με σοκολατένια είδη, συνθέσεις με χρωματιστά λουλούδια, διάφορα στικ με Άγιο Βασίλη, δεντράκια, ελατάκια και άλλα πολλά. Επίσης, θα βρείτε και πολλές προτάσεις για συσκευασία και διακόσμηση.
Ιούνιος...η αρχή του καλοκαιριού...αν προγραμματίζετε τη βάπτιση του παιδιού σας, δείτε διάφορες προτάσεις για στολισμό του candy bar και επώνυμα κουτάκια και κυπελλάκια βάπτισης.
Ευχές για Καλό Πάσχα!
Η Εταιρεία Καρδάσης Μ & Ε ΕΠΕ, σας εύχεται Καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία!
Καλό Πάσχα!!!
Καλό Πάσχα! Ζαχαρωτές πλακέτες σε σχήμα αυγού σε διαστάσεις 6,5*9εκ. και 13*8,5εκ. για να διακοσμήσετε τα σοκολατένια αυγά με όμορφες παραστάσεις.
Απόκριες!!!
Καλές Απόκριες!!!Διακοσμητικές ζαχαρωτές κορδέλες και μάσκες σε αποκριάτικα σχέδια καθώς και πλαστικοί κλόουν που θα διακοσμήσουν με αποκριάτικο ρυθμό τα γλυκά σας!!!
Νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση!!!
Νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της εταιρείας μας, σε περιοδικό ζαχαροπλαστικής, για την προώθηση των νέων χριστουγεννιάτικων και όχι μόνο, προϊόντων μας! Νέα σακουλάκια για να συσκευάσετε τα γλυκά σας, σοκολατένια διακοσμητικά για τις βασιλόπιτες, πέρλες και ζάχαρη για όμορφες δημιουργίες καθώς και νέες φόρμες σιλικόνης σε διάφορα σχέδια. 
Νέος Χριστουγεννιάτικος Κατάλογος 2019-2020!
Νέος Χριστουγεννιάτικος Κατάλογος! Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο με τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και με άλλα εποχικά και όχι μόνο προϊόντα. Στις σελίδες του θα βρείτε […]
Sugar Paper A4
Νέα ποιότητα velvet sugar paper! Βρώσιμο φύλλο ζαχαρόπαστας σε διαστάσεις Α2, Α3, Α4 για να τυπώσετε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε σε άριστη ποιότητα χρωμάτων!