Τα νέα μας-Blog

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα που αφορούν την εταιρεία μας, καθώς και για ανακοινώσεις σε θέματα που αφορούν είτε νέα προϊόντα είτε νέους καταλόγους.
Ιούνιος...η αρχή του καλοκαιριού...αν προγραμματίζετε τη βάπτιση του παιδιού σας, δείτε διάφορες προτάσεις για στολισμό του candy bar και επώνυμα κουτάκια και κυπελλάκια βάπτισης.
Ευχές για Καλό Πάσχα!
Η Εταιρεία Καρδάσης Μ & Ε ΕΠΕ, σας εύχεται Καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία!
Καλό Πάσχα!!!
Καλό Πάσχα! Ζαχαρωτές πλακέτες σε σχήμα αυγού σε διαστάσεις 6,5*9εκ. και 13*8,5εκ. για να διακοσμήσετε τα σοκολατένια αυγά με όμορφες παραστάσεις.
Απόκριες!!!
Καλές Απόκριες!!!Διακοσμητικές ζαχαρωτές κορδέλες και μάσκες σε αποκριάτικα σχέδια καθώς και πλαστικοί κλόουν που θα διακοσμήσουν με αποκριάτικο ρυθμό τα γλυκά σας!!!
Happy Valentine’s Day!!!
Happy Valentine's Day! Ζαχαρωτές καρδούλες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα για να διακοσμήσετε τις τούρτες και τα γλυκά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση!!!
Νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της εταιρείας μας, σε περιοδικό ζαχαροπλαστικής, για την προώθηση των νέων χριστουγεννιάτικων και όχι μόνο, προϊόντων μας! Νέα σακουλάκια για να συσκευάσετε τα γλυκά σας, σοκολατένια διακοσμητικά για τις βασιλόπιτες, πέρλες και ζάχαρη για όμορφες δημιουργίες καθώς και νέες φόρμες σιλικόνης σε διάφορα σχέδια. 
Νέος Χριστουγεννιάτικος Κατάλογος 2019-2020!
Νέος Χριστουγεννιάτικος Κατάλογος! Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο με τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και με άλλα εποχικά και όχι μόνο προϊόντα. Στις σελίδες του θα βρείτε […]
Sugar Paper A4
Νέα ποιότητα velvet sugar paper! Βρώσιμο φύλλο ζαχαρόπαστας σε διαστάσεις Α2, Α3, Α4 για να τυπώσετε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε σε άριστη ποιότητα χρωμάτων!